Αρχική ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Η Harmony homewear, δημιουργήθηκε το 1991 και έχει έδρα την Αθήνα.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία άνετων ρούχων για τον ύπνο και το σπίτι, πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

 Οι μέθοδοι παραγωγής είναι σύγχρονες, καθώς χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικές μηχανές για την κατασκευή των πατρόν και την κοπή των υφασμάτων,ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται πολλοί έλεγχοι παραγωγής προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο και πιο άρτιο αποτέλεσμα. 

Η σχεδιαστική ομάδα της Harmony homewear ταξιδεύει σε διεθνείς εκθέσεις κάθε σεζόν, ώστε να διατηρείται πάντα ενημερωμένη σε σχέση με τις τελευταίες τασείς σε χρώματα, πατρόν και πρώτες ύλες.

Επιπλέον, σαν εταιρεία δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε οτι ενεργούμε με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.

Στόχος μας είναι να προμηθεύουμε προϊοντα σε κορυφαία ποιότητα, από βιώσιμα υφάσματα που προσφέρουν άνεση, κομψότητα και εμπνέουν εμπιστοσύνη στους καταναλωτές, διατηρώντας τις πιο ανταγωνίσιμες τιμές.

Κάποια από τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι το βαμβάκι,το modal,το micro-modal,η βισκόζη,το βελούδο κ.α.  

Η Harmony Homewear στοχεύοντας και στην εξωστρέφεια, λαμβάνει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις όπως η “Salon International de la Lingerie”, στο Παρίσι, η “CPM MODE LINGERIE AND SWIM”, στη Μόσχα, η "Pitti Immagine", στη Φλωρεντία & η "Supreme Body & Beach", στο Μόναχο, καταφέροντας να αναπτύξει ένα αξιόλογο πελατολόγιο και εκτός συνόρων σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και της Μέσης Ανατολής, γίνοντας μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία.

Τέλος, στην Ελλάδα αριθμεί πάνω από 220 πελάτες (πολυκαταστήματα, καταστήματα μόδας, μπουτικ).

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργεί άνετα και κομψά σχέδια ώστε κάθε γυναίκα να αισθάνεται την "Αρμονία" των ρούχων που προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι.